Blog

Barů
systers kemp

Systers Kemp | Aneb dovolila jsem si odpočívat.

První otázka na vás zní, znáte Systers.bio ? Pokud ne, tak to rozhodně musíte vy jako ženy napravit. Za mě je to opravdu jedinečný projekt, který u nás v ČR vzniknul s myšlenkou, šířit udržitelné zdraví pro ženy. Možná vás napadne, že podobné projekty jako je Systers.bio je tady už mnoho, ale tento je projekt specifický. Ale nebudu na úvod lhát, byla jsem také skeptik a nevěděla jsem, co si opravdu myslet.

 

SYSTERS.BIO BYLO V MÝCH OČÍCH JENOM DALŠÍ “NOVÝ PROJEKT”

Přiznám se, že jsem Veroniku Allister, tedy zakladatelku Systers.bio, vůbec neznala. Zaznamenala jsem ale před rokem vznik tohoto projektu, sem se tam podívala na jejich e-shop a přečetla si také jejich články. Nic výrazného jsem za tím ale nehledala. Občas se mi objevil příspěvek na instagramu a následně ještě koupil Black Staff kvůli trávení, Dračí krev na kožní mikrobiom a také mořskou plazmu. Na konci článku vám rozhodně napíšu, co se mnou Black Staff udělal.

Nevěřím na náhody a nevěřím, že na mě vyskakoval tento kemp Systers velmi často, ale nenápadně. Tak jsem se začala zajímat víc, dokonce jsem o něm mluvila s klientkou, která měla na seznam návštěv také. Překvapilo mě, jak “do-slova a do-písmene” je tento kemp nabušený nejen informacemi, ale také práce na sebe sama. Tak to přišlo.

 

SYSTERS KEMP JAKO DÁREK K NAROZENINÁM

Blížil se den mých narozenin a já pořád nevěděla, co si opravdu přát. To, to nebo to? Zeptala jsem se, co vůbec potřebuji? Jak se cítím? Co si chci dopřát? Nebudu vám lhát, moje demotivace spojená s online světem mě dost pohltila a cítila jsem se, že potřebuji odpočinek. Vždy když jezdím na worshopy, semináře, do škol nebo na pobyty, je tento účel spojen se vzděláním pro moji následnou práci, nebo naopak za účelem někoho vzdělávat.

Velmi mě to naplňuje a baví, dokonce si myslím, že s tím nikdy nepřestanu, protože se musíme učit celý život. Ale přeci to má někdy malé ale. Zapomněla jsem dávat sobě. I proto se mým ideálním dárkem k narozeninám stal Systers Kemp.

 

SYSTERS KEMP JSEM SI PŘÁLA SE ZÁMĚREM ODPOČINKU

Termín se blížil a já sám sebe překvapila, že jsem neměla žádná očekávání. Jenom poznat nové ženy, odpočinout si a vlastně 4 dny nic neřešit. Přišlo první seznamování (a překvapení), kolik žen se potkalo v jednom pokoji a bylo velmi milé překvapení, že i přes milování svého soukromí a pohodlí, mi nevadilo sdílet pokoj s dalšími 4 ženami. Mimochodem, byly skvělé, upřímné, zábavné a hlavně milovnice jídla stejně jako já.

A k samotnému pobytu? Po prvním seznamování jsem zírala na tým Systers s otevřenou pusou. Vůbec jsem netušila, že ty holky takové “bedny” a to lidské tělo znají do hloubky mitochodnrií a možná i za jejich hranici! Kolik práce stojí za tím celým projektem, jaký důraz dávají na výběr produktů na jejich e-shopu, kolik hodin tráví nad psaním článků a především, jak úžasná kooperace a respekt mezi těmito ženami vládne.

I když jsem byla tímto nadšená, stejné nadšení ve mě vyvolaly ženy, které se na kempu sešly. Pořád jsem ale měla v hlavě drobného broučka, který čekal, zda pobyt bude “moc” nebo tak akorát.

 

SYSTERS KEMP BYLA HARMONIE MEZI FYZIČNEM I “EZO” SVĚTEM

Víte, že miluji propojování fyzického zdraví, ale také toho mentálního i duševního, protože to je z mého pohledu ten balanc. Tento Systers kemp to opravdu naplnil. Dokonalá harmonie přednášek o všech mikrobiomech a biohackingu, zároveň prožitkové meditace a vyladěná jóga, úžasné jídlo a nenuceně nacítěný program mě přesvědčil o tom, že to bylo přesně to pravé ořechové pro mě a pro to, co jsem potřebovala.

Nebylo to “vystřelené” do neznáma, nebyly to žádná dogmata, kterými se všichni musíme řídit. Bylo to velmi upřímné, velmi obohacující jak informacemi navíc, které jsem se naučila, ale také prožitkem, který jsem zažila.

Možná je to vyzpěvování do nebes a je to trochu moc, ale opravdu nemám Systers kempu, co vytknout. Vlastně jenom drobek, po příjezdu jsem se opravdu těšila na opravdovou pořádně tekoucí sprchu a záchod bez klepání. Ale to pochopíme všechny. 🙂

Doporučuji kemp všem ženám, dopřát si tuto pozornost pro sebe a zažít něco jiného.

 

SYSTERS.BIO MILUJÍ BLACK STAFF, ALE JÁ OSOBNĚ JSEM HO CHVÍLI RÁDA NEMĚLA

Nebudu vám vypisovat, jaký zázrak Black Staff je a rovnou po dočtení článku klikněte na jejich web a prozkoumejte ho samy. Black Staff jsem poprvé začala užívat se záměrem porovnat si trávení (ano veškerý stres se mě osobně osobně právě na něm) a nejsem příznivým řešením to probiotika.

Jak jsem ho hodnotila během užívání? Bože, velmi negativně. Moje pleť byla pubertální, velmi ošklivá a já byla velmi zoufalá. Konzultovala jsem to samozřejmě s mojí kosmetičkou a dala na její radu, vydrž. Tak jsem držela a mezitím se mi ozdravilo moje bříško. Trávní jsem měla jako znovuzrozené a pořád to trvá. Moje pleť se srovnala a já si pořídila další balení. proč?

Nic konkrétně mě teď netrápí, ale těla díky Black Staffu dopřávám to nejlepší. Protože funguje jako vláček, kdekoli vznikne nerovnováha v těle, nastoupí, ozdraví a působí. Zkrátka pecka, kterou potřebujete mít každá.

 

Uff, myslím že je článek vyčerpávající a dostačující pro to, abyste dali Systers.bio zaslouženou pozornost. A co vy víte, třeba se jednou naše cesta propojí.

Web: barudavidova.cz | Instagram: barudavidova.cz

Web: systers.bio | Instagram: systers.bio

sdílet

komentáře

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

potkejme se na instagramu

@baRUDAVIDOVA_CZ

+ 420 776 053 926

barudavidova@seznam.cz