Blog

Barů
životní partner

Životní partner | Štěpán Novotný

Mimořádně výjimečný rozhovor na tomto blogu. Nejen proto, že je to rozhovor s mužem, ale také s mým životním i duševním partnerem. Moje otázky tentokrát byly velmi jednoduché a nechala jsem prostor Štěpánovi vyjádřit se tak, jak to cítí z pozice muže.

Já sama jsem na něj momentálně velmi zvědavá a velmi se těším na vaše reakce. V každém rozhovoru žádám ženy, aby se vám trochu představily a jiné to nebylo ani u Štěpána.

ŽIVOTNÍ PARTNER SPLŇUJE NĚKOLIK ROLÍ VE VAŠEM ŽIVOTĚ

Partner ve vašich životech hraje několik rolí, záleží však na vás, jaké role si vzájemně dopřejete a zvolíte. Role milence, táty, partnera, kamaráda, podporovatele, ochránce. Je důležité si uvědomit, že v každé životní fázi, se vás týká role jiná a každá z nich nese příjemné i méně příjemné pocity. O tom celý život je. Poznávat se ve vztahu vzájemně, ale také poznávat sebe sama.

Pojďme společně na tak trochu jiný rozhovor, který vám může pomoci s určitým životním nadhledem, který dopřávám ženám i skrze program Just 4 woman.

 

Ahoj a dobrý den dámy, slečny, ženy, holky

je mi velkou ctí se vám představit a zároveň k Vám promluvit skrze jedinečný program a platformu Barči, kterou by měl znát celý svět. Hrstka z vás, která se k tomuto profilu dostala, má velké štěstí a může zažít životní proměnu, a to nejen tělesnou a psychickou. Nicméně, mé jméno je Štěpán a je mi 33 let. Něco málo jsem již zažil, od pouličního lumpa po nynějšího obchodníka a podnikatele s obnovitelnými zdroji a ochranou naší přírody. Jsem sportovec dlouhou dobu profesionální (cyklistika) nyní už jen rekreační s větším počtem jednotek než kdy v životě před tím.

Pojďme k věci…

 

1. ZAMĚŘÍME TENTO ROZHOVOR HLAVNĚ NA TÉMA ŽEN A MUŽŮ. TAKŽE ROVNOU HEZKY NA ZAČÁTEK. JAKÝ MÁŠ POCIT Z DNEŠNÍ DOBY V RÁMCI MUŽSTVÍ? ŘEKNI KRITICKÝM OKEM, JAK SE CHOVÁTE VY, ALE ZÁROVEŇ PROČ SI MYSLÍŠ, ŽE TOMU TAK JE.

Rozhodně nerad někoho soudím, musím na začátek konstatovat. Každopádně mužství se v jistém směru zachovává, ale velmi zřídka. “Muži” ve věku, dříve dospělém, jsou dnes často slečinky s kabelkou, které živí rodiče a žijí ve fikci, že vše padá z nebe. Ta ženská doma, je buď máma 1.0. nebo její nástupce, máme 1.1. (čti přítelkyně).

Samozřejmě najdeme i gentlemany a cílevědomé jedince, kteří makají na svém já z venku i zevnitř, ať už mají start těžší nebo lehčí. Nebudeme rozebírat co je lehčí/těžší, je to relativní pro každého jednoho.

Nicméně se držím názoru, že chování je přizpůsobeno tomu, co jim systém dovolíZároveň ti muži už zapomněli, že žena tam není jako pečovatelka, ale jako rovnocenný parťák, který jim díky lásce k nim, dává to co jim dává. Domnívám se, třeba mi to potvrdíte, že by to mělo být opětováno. EGO muže, nepřipustí, že došlo k chybě. Ruku na srdce, k chybě došlo, ale ne pouze na jeho straně, došlo k chybě i na straně ženy, že to dovolila. Musí to mít hranice, které oba musí znát a respektovat, a nebo nemusí, ale pak to samozřejmě nemusí fungovat.

Je pak otázkou, co je prioritou daného jedince a jestli se ty priority shodují.

 

2. A TEĎ PROSÍM ÚPLNĚ STEJNĚ, ALE TENTOKRÁT O ŽENÁCH A ŽENSTVÍ.

Ženy jako muž vnímám samozřejmě velmi kladně, ale teď vážně. Jak už jsem výše zmínil, žena je rovnocenným partnerem. No často se stává, že stávají námi muži a to nejen díky chtíči emancipace, ale díky tomu, že tlačí na výkony a loví “mamuty” místo  mužů.

Pak se neustále diví nebo si stěžují, že ten chlap nic nedělá a že si to radši udělají sami, ať už se jedná o cokoliv. Ženy, dámy, děvčata, nechte prosím mužům prostor být muži. Nelpěte na tom, že to neudělá stejně! Zaplať bůh, že to udělá jinak, je jedinečný, stejně jako vy. A když už jste na manažerské nebo vedoucí pozici, nesnažte se být jako muž, nebude to nikdy dobře fungovat. Nechejte tam tu ženu, muži to uvítají a půjde vše jako na mráčku. Věřte mi.

 

3. VÍTE CO JE ZAJÍMAVÉ? MŮK KLUK VĚŘÍ MÉ PRÁCI VÍC NEŽ JÁ SOBĚ. TAK MI KLUKU PROSÍM ŘEKNI, PROČ TOMU TAK JE? ZÁROVEŇ MĚ ZAJÍMÁ, PROČ SI MYSLÍŠ ŽE TOLIK ŽEN TRPÍ NEDOSTATKEM SEBEVĚDOMÍ?

No věřím mu z několika prostých důvodů. Zakládá se na faktech, praxi a zpětné vazbě od lidí tvýma rukama prošli.

Nejsou to jen vymyšlené báchorky “Pepa říkal”. Ne! Jsou to ověřené informace od světových kapacit v oboru za sta tisíce korun + x-set hodin práce! To je zásadní gamechanger v tom, co je dostupné v ČR a SK. To na čem je postaven Barči program je cca na 8 – 10 let studia abyste obsáhly informace, které je vám schopna předat ve velmi kompaktní formě.

Proč si ženy nevěří? Úplně ze stejného důvodu jako muži. Nemůžou být ženami tak jak by chtěly, protože musí být muži a to je nepřirozené. Dále se nechávají vykolejit FAKEstagramem a FAKEbookem, kde mají všichni top životy a pak ty boží gramerky píšou Barče, jak jsou rozložené na kaši a dluží kam se podívají za Mercedes G a velké plyšáky.

To přeháním samozřejmě, ale není to o moc jiné. Tak těmi se nechávají ženy často ovlivnit a mají pocit méněcennosti. Následně rodiče, nevhodný parťák atd. atd. toho by se dalo vyjmenovat mraky, ale primárně buďte ženou a celý svět před vámi padne na kolena.

 

4. UFF, KLUKU UŽ JSME SPOLU 10 LET. PROŠLI JSME SPOLEČNĚ MOŽNÝM I NEMOŽNÝM. ČÍM MYSLÍŠ, ŽE JE NÁŠ VZTAH VÝJIMEČNÝ, RESPEKTIVE JAKÝ Z TOHO MÁŠ POCIT Y? PROČ NÁM TO FUNGUJE I V TĚCH NEHEZKÝCH CHVÍLÍCH? CO BY SI VZTAHŮM DNEŠNÍ DOBY PORADIL?

No já věřím, že 10 let je hrstka času v našich doufám dlouhých a úspěšných životech. Jsem za každý čas vděčný, vděčnější jsem za ty chvíle nehezké, jsou to chvíle učení se a seberozvoje, následně postupu o schod výš. Nemyslím si, že by náš vztah byl něčím extra výjimečný, jen si prostě jsme schopni odpouštět, respektovat se a hlavně umíme si společně užít úspěchu. Za mě je důležité se naučit opravovat než hledat obratem nové.

To má samozřejmě své neurologické a biochemické vysvětlení, to už Vám poví Baru v programu. 🙂

Můžu říct, že někdy je to těžké motivovat druhého, když je i Vám ouvej, ale to je prostě život a někdy to je tvrdý. Naopak život je jeden z nejférovějších hráčů, které jsem ve svém životě potkal. Vždy tě potrestá a pak ti odpustí. Taky umí ty zlé chvíle skvěle vyvážit těma skvělýmI a nezapomenutelnými chvílemi, kterých dává mnohonásobně víc. Vždy když je nám nejhůř, tak se těšíme jak to bude skvělý až přejde “bouřka”. Na druhou stranu je potřeba se nejdřív dostat na dno, ať se máš o co odrazit. Já to na dně znám fakt dobře a s kdekým si tam tykám a je to skvělý se toho nebát a být i tam doma. Pak věřím, že parťáka můžeš podpořit velmi silně, protože máš jistotu sám/a v sebe.

 

5. TUTO OTÁZKU POKLÁDÁM VŠEM. CO BY SI CHTĚL VZKÁZAT ŽENÁM, ALE MOŽNÁ KONKRÉTNĚ I MĚ. ZÁROVEŇ CO MŮŽUM A SÁM SOBĚ?

Ženám a vlastně všem bych rád vzkázal jen, buďte!  Nejsme tu na pořád a tak škoda se trápit kvůli kravinám. Řešte věci konstruktivně, neplácejte se ve věcech, které nedávají smysl. Myslím tím, kdo co o kom říkal a trápit se kvůli tomu ,co kdo řekl ve zprávách a tak.

Sobě bych rád vzkázal. Díky ze vše co mi dáváš, co si mě doposud naučil a co vše už jsi pochopil.

Díky, že jste to dočetli až sem, pokud Vám to něco přineslo, něco osvětlilo, moc si toho vážím a ať se Vám všem moc daří.

PS: Pokud ještě váháte o Programu nebo oE-Bookách, tak neváhejte, brzo to bude drahý a nedostupný produkt, mám s tím velké plány co se prodejních kanálů týče.

 

OBJEVIT ŽIVOTNÍHO PARTNERA JE CESTA

Zastáváme ve vztahu velmi jednoduchou zásadu. Komunikujeme o všem, bez cenzury. Volíme si vlastní pravidla, se kterými jsme my dva v souladu. Víte, společnost je velmi přísná a žene nás jako ženy, muže, rodiny a vztahy do vymezených rolí, které jsou příjemné společnosti, nikoli nám.

Chemie těla je velmi kouzelná, protože do roka vztahu opravdu fungujeme na chemických procesech, které se v těle dějí. Dopamin a oxytocin, doteky a motýlky v břiše odezní přibližně po roce vztahu. Jednoduše je to celé zařízené tak, abychom během roku mohly my ženy otěhotnět, muži rozšířit své geny a následně pokračovat o dům dál. Po roce to teprve začne být opravdu vztah a začíná práce.

Ale když budete trpěliví, uctiví nejen k partnerovi ale také k sobě, vzájemně se respektovat, pak to může celé fungovat klidně celý život. Nikdo netvrdí, že je to vždy růžové a nikdo nemá právo váš vztah soudit (pozn. často lidí kritizují jiné vztahy pouze jako jejich vlastní zrcadlo).

Nevzdávejte to při první těžké chvíli, prvním zakopnutí a nevybírejte si vždy to jednodušší variantu útěku. Pokud na to nestačíte, řekněte si o pomoc. I když nejsem odborník na vztahy, jsem odborník na hloubku problémů, které dokážeme společně rozebrat. Dokáži vám pomoci skrze program Just 4 woman, nebo vám dám doporučení na vztahovou koučku Lasici.

 

sdílet

komentáře

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

potkejme se na instagramu

@baRUDAVIDOVA_CZ

+ 420 776 053 926

barudavidova@seznam.cz